GoMovieTv®

GoMovieTv | Филми Онлайн

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Как да гледам Филмите Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 26
Слаба статияОтлична статия 
Въпроси - Въпроси

Your Ad Here

  Гледането на Филмите е много лесно, единственото Условие е да сте регистриран Потребител. регистрацията става мигновенно и за целта можете да изболзвате бутона в ляво "рЕГИСТрАЦИЯ!". След като се регистрирате Успешно използвайте бутона в ляво с надпис "ВХОД!" и се идентифицирайте с Потребителскотото Име и Паролата, които избрахте при регистрацията. След това изберете желаният от Вас Филм, използвайте надписа:  "ГЛЕДАЙ ФИЛМА ОНЛАЙН ОТ ТУК  и той автоматично ще тръгне, ако е необходимо изчакайте известно време докато се зареди! При желание да гледате филма на цял екран е необходимо само да кликнете с лявия бутон на мишката върху екрана на Медия Плеар и ще можете да гледате Филма на цял екран. После пак с двойно кликане го връщате на малък екран. Ако искате да го гледате във вкъщи на собственото си DVD с кристално качество можете да го изтеглите напълно безплатно от другият надпис:  "ИЗТЕГЛИ ФИЛМА ОТ ТУК"  , за повече информация прочетете в "Често задавани Въпроси" упътването "Как да свалям Филмите" ! А ако пък сте с браузер Mozilla Firefox, ви е необходима представка Media Player за гледането на Филми Онлайн с Media Player, която можете да си изтеглите от бутона в горното меню на Сайта с надпис "DOWNLOAD" 

  Ако все пак имате някакъв проблем с гледането или свалянето, можете да го споделите в коментарите след филма, тъй като е възможно проблема да е само при Вас и някой имащ същият проблем, да Ви упъти от какво може да е!

ВНИМАНИЕ :  Моля, при регистрацията използвайте валиден Емайл адрес, тъй като след като се регистрирате е необходимо да потвърдите Вашата регистрация от емайла с който сте се регистрирали!

 
© 2016 GoMovieTv | България. All Rights Reserved. Designed by GoMovieTv.com.